face a face monturen spierings optiek, haelen

Face á Face

Face á Face is een typisch brillenmerk uit Parijs; Mondain, chique en modieus.

De modellen van Face á Face zijn handgemaakt in Frankrijk en Italië door de beste vakmensen.
Artistieke vaardigheden worden gecombineerd met technologische innovaties.
De ontwerpers werken met volume, vorm, verscheidene materialen, kleuren en textuur.
Alle inspanningen zijn er op gericht om persoonlijkheid van de brildrager te benadrukken.

De Face á Face monturenlijn biedt verschillende stijlen, welke alle exclusivitet uitstralen.

Een héél aparte en sierlijke dames montuurlijn is de Bocca lijn.

Bocca creaties zijn zo rijk en haar identiteit zo sterk dat veel vrouwen er mee weglopen. Ze worden verliefd op de sensuele, kleurrijke en tegelijk speelse stijl.

Een typisch mannelijke stijl van Face a Face is de Alium monturenlijn. Zoals de naam al verklapt zijn deze vervaardigd van aluminium. Deze collectie is net als de overige monturen kleurrijk.

serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,

Vingino kinderbrillen

Modisch, stoer en eigenzinnig; een paar kernwoorden die kenmerkend zijn voor het monturenlabel Vingino kinderbrillen. Opvallende details, uitgewerkte modellen bepalen elk seizoen het beeld van de collecties. Vingino heeft óók hele leuke zonnebrillen.

Een stoer, volwassen product in kindermaat
Vingino Eyewear is de unieke collectie brillen van het kindermodemerk Vingino. Het
kledingmerk is populair bij moeders en kinderen, en ontworpen voor een jonge maar
zelfbewuste generatie. Vingino Eyewear past zich daarop aan door een volwassen
product op kindermaat te produceren.

Leeftijd
Iedereen ziet er cool uit als hij/zij zich zelfverzekerd voelt, ook kinderen. Door stijl te
combineren met plezier en kwaliteit is Vingino Eyewear een merk waar alle leeftijden
van kunnen genieten. Al onze modellen komen in verschillende kleuren, voor iedere
smaak en voorkeur wat. Daarnaast werkt Vingino Eyewear nauw samen met de eigen
doelgroep, door kinderen de mogelijkheid te geven hun eigen bril te ontwerpen in de
jaarlijkse competitie. De winnaars zien hun design werkelijkheid worden en in de
winkels verschijnen.

Collectie
Met modellen voor alle leeftijden wil Vingino Eyewear zich profileren als een merk
voor alle kids. Mini wordt daardoor opgevolgd door Kids, om dan door te gaan naar
Teens. Daarnaast hebben we ook een collectie stoere zonnebrillen en skibrillen. Voor
elke gelegenheid, en voor elke kind wat wils.

Bekijk de Vingino collectie

lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,

Lunor

Lunor is een mooie tijdloze degelijke en tot in perfectie afgewerkte collectie brilmonturen
Klik op de link van lunor voor het inzien van de catalogus.

Lunor Catalogus

Duurzame producten met stijl

Met hoge kwaliteit materialen, zoals edelstaal, hoge kwaliteit acetaat, hoorn en goud, creëert Lunor een duurzaam product van grote waarde. De etuis voor de kleinere modellen zijn altijd gemaakt van hout, de grotere modellen hebben een etui met zijdezachte lamnappaleer bekleed. Dragers van Lunor brillen betuigen van smaak en stijl.

Over Lunor…   De oprichting

In 1991 is Lunor begonnen met het produceren van handgemaakte monturen. Volgens oude traditie werden de brillen speciaal voor Lunor met de hand gefabriceerd, waarbij de de evenwichtige vormen van de monsters eigentijds werden uitgevoerd. Door het gebruik van zorgvuldig uitgekozen grondstoffen, is een collectie ontstaan, die in stijl en comfort uitgesproken en evenwichtig is. Een Lunor wordt altijd met de hand vervaardigd, voor sommige modellen betekent dit wel meer dan 200 arbeidsstappen. Alle modellen zijn ontworpen, gerealiseerd en geproduceerd zonder enig compromis.

Het geheim van Lunor

Een perfecte bril in een perfect etui, dat is het geheim van het succes van Lunor in vele landen over de hele wereld. Eén van de bekendste lifestylemagazines in America ‘Robb Report’ heeft Lunor verkozen tot winnaar in de categorie ‘beste brillen’ en daarmee als merk met de hoogste kwaliteit wat betreft ontwerp, kwaliteit en service.

De filosofie van Lunor

Het kost tijd om een duurzaam product te ontwikkelen. Het kan een paar jaar duren voordat een Lunor is geproduceerd. Bij het ontwikkelen van nieuwe modellen is het resultaat het enige dat telt.

Het ideaal is de leidraad

Een Lunor montuur heeft altijd een evenwichtig ontwerp en harmonieuze proporties. Tijdens het ontwerpen is de pretentie het ideaal. Bril en etui horen bij elkaar. Bij oudere modellen is de etui op maat gemaakt. Het Lunor etui is veel meer dan alleen een bescherming voor de bril en is soms even belangrijk voor het enthousiasme voor Lunor als de bril zelf.

de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,

de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,         de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,

Een onderscheidend merk, een eigenwijze collectie en de drive om van elke bril iets bijzonders te maken…….

Pasteltinten, felle kleurdesigns, bronskleurig, rond, ovaal

kilsgaard, dutz, de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,

Kilsgaard

Minimalistisch aluminium is het hoofdelement in de brillen en zonnebrillen van Kilsgaard.

De combinatie van Deens ontwerp met Italiaanse productie maakt deze brillenmonturen betrouwbaar.
De aluminium monturen zijn super vormvast, stabiel en sterk.

Kilsgaard werkt met een speciaal proces voor het kleuren van de monturen.
Anodiseren, zoals dit proces heet, is een chemisch proces dat de kleur geeft aan het metaal.

Kleuranodisatie is een ingewikkeld te sturen proces waarbij kennis, ervaring en de juiste engineering van het kleurbad, een grote rol speelt.
De procesparameters dienen uiterst goed onder controle te worden gehouden tijdens het kleurproces. Een kleine afwijking in de temperatuur, de stroomdichtheid of de chemische samenstelling van de vloeistof, zal direct zorgen voor kleurverschillen op de aluminium monturen.
Anodiseren zorgt voor een slijtvaste, degelijke en duurzame kleurlaag.

kilsgaard, dutz, de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten, kilsgaard, dutz, de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten, kilsgaard, dutz, de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten, kilsgaard, dutz, de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten, kilsgaard, dutz, de styl lunor serengeti, Spierings optiek Haelen, brillen, lenzen, gehoorapparaten,

mattew, matttew, spieringsoptiek

MATTTEW

Er zijn brillen die verder zien dan de consumptiemode. Die trends zetten, niet tijdelijk of geen wegwerpartikelen zijn. Brillen om de wereld te zien alsof het de eerste keer is. Op de manier van Andy Warhol en zijn colafles.

Wanneer de kunst zich een alledaags voorwerp toeëigent om iets anders te vertellen. MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.

MATTTEW is een levensfilosofie die het overbodige afwijst en voluit gaat voor de essentie; het plezier van te zien en te laten zien zonder te weten wie wie blij maakt. MATTTEW is een naam: Matthieu Duchêne. Geboeid door technologie en zuivere vormen. Is ervan overtuigd dat het mogelijk is om brillen «anders» te maken zonder te vervallen in excentriciteit en luxe. Dankzij zijn soberheid en comfort richt het zich tot iedereen, zowel jongeren als volwassenen.

mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek mattew, matttew, spieringsoptiek

Johann von goisern spierings optiek haelen

JOHANN VON GOISERN

Johann von Goisern, ‘Dare to be different’

Welkom in de wereld van Johann von Goisern. Deze fantastische, zeer kleurrijke monturen, zijn met veel liefde in Oostenrijk met de hand vervaardigd uit gelamineerde acetaatplaten waardoor er schitterende kleurencombinaties ontstaan, die niemand anders in de collectie heeft. De designer ontwerpt de 8 mm acetaatplaten zelf en vervolgens worden ze in de eigen fabriek gelamineerd. Dit lamineren van zoveel verschillende platen (wel meer dan 15 per montuur) van soms maar een 0,5 mm dik, is een zeer ingewikkeld en specialistisch proces.

Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen Johann von goisern spierings optiek haelen

Het merk Theo is in 1989 opgericht door de Belgische opticiens Wim Somers en Patrick Hoet. De opticiens  wilden de klanten iets anders bieden dan de mainstream brillen. Zij besloten daarom een eigen collectie op de markt te brengen. En dat werd een ongekend succes. 

Theo monturen herkent u meteen. Het merk staat voor exclusieve, vernieuwende en verrassende brilmode, waarbij humor niet mag ontbreken. Theo monturen zijn ware kunstwerkjes en worden met veel liefde ontworpen en in kleine oplages geproduceerd. Het merk was in zijn beginjaren vooral populair onder de avant-garde. Theo heeft zich nooit wat aangetrokken van modetrends en de monturen zijn daarom altijd origineel en eigentijds.

Roav

ROAV brillen en zonnebrillen kunnen worden opgevouwen om in de dunste jeans en in het kleinste etui te passen.
De monturen zijn lasergesneden uit ultra dun roestvrij staal en wegen minder dan 20 gram!
U vergeet dat u het draagt.

Het voordeel is het gemakkelijk meenemen van meerdere brillen b.v. buro- zonne -bril, zonder dat dit lastig is. De monturen hebben een geavanceerd scharnier en zijn dus volledig schroefloos en duurzaam.

Komorebi
Less is more: dat is het motto van het Belgische merk Komorebi.
Dit jonge brillenmerk laat zich inspireren door moderne stijlen en lijnen, maar weet altijd weer een unieke twist aan ieder design te geven.
Hierdoor zijn de brillen van dit merk prachtige eyecatchers die tegelijkertijd bij iedere outfit passen.
De titanium monturen zijn voorzien van een keramische coating.
De visie van Komorebi zit hem al in de naam. Komorebi is namelijk Japans voor “licht dat door de bladeren van bomen schijnt”.
Dit licht is subtiel en bijna onopvallend, maar wanneer je iets langer kijkt, ontdek je unieke kleuren en vormen die je nergens anders vindt. Dat is de stijl die de brillen van het merk ook uitdragen: subtiel en tegelijkertijd betoverend.
De ontwerpers houden alle designs sober en ingetogen, maar iedere bril krijgt ook een opvallende touch mee. Zo is de kleur misschien simpel, maar heeft het montuur misschien net een andere vorm dan je gewend bent. Door de perfecte balans te vinden tussen opvallende elementen en ingetogen designs, zijn de brillen van Komorebi zeker tijdloos te noemen.