Comfortabel lenzen dragen met OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof

Uw ogen werken hard gedurende de dag. U bent aan het werk, aan het lezen, kijkt televisie of zit achter een beeldscherm. Zeker wanneer u contactlenzen draagt, kan dit ervoor zorgen dat u af en toe droge, prikkelende ogen heeft. De OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging van uw ogen.1,2,3 Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voelen de contactlenzen comfortabel aan en zijn droge ogen verleden tijd.1

Draag uw lenzen 16 uur lang met comfort 1,2,3

In OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof is HydraGlyde® Moisture Matrix verwerkt, een uniek bestandsdeel dat de contactlenzen voortdurend voorziet van een laagje vocht. Vanaf het moment dat u de lenzen inzet tot ’s avonds laat wanneer u ze weer uitdoet, zorgt dit voor een ultiem comfortabel gevoel. 1,4,5

Heel de dag hygiëne

Naast een aangenaam comfort, zorgt OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof ook voor desinfectie van superieur niveau.6 Ze vormt een laagje om de contactlenzen dat vuil en eiwitten weerhoudt om zich te hechten. Meer hygiëne betekent minder last van irritaties aan uw oog, bovendien voelen uw lenzen gedurende de dag heerlijk fris aan.

Desinfectie formule

OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof beschikt over de desinfectiemiddelen POLYQUAD® en ALDOX®. Deze middelen verwijderen schadelijke micro-organismen, zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba van uw lenzen en houden ze schoon. Zowel silicone hydrogel lenzen als zachte (hydrofiele) lenzen worden perfect gedesinfecteerd door de lenzenvloeistof. 6

Ook iedere dag schone, hygiënische lenzen ervaren en minder last van droge ogen? Kies voor OPTI-FREE® PureMoist® contactlenzenvloeistof.

1. Lally J, Ketelson H, Borazjani R, et al. A new lens care solution provides moisture and comfort with today’s CL’s.Optician 4/1/2011, Vol 241 Issue 6296, 42-46. | 2. Senchyna M, et al.Characterization of a Multi-Purpose Lens Solution Designed for Silicone Hydrogel Materials. Poster presented at: ARVO; May 2010; Fort Lauderdale, FL. | 3. Davis J, Ketelson H.A, Shows A, Meadows D.L. A lens care solution designed for wetting silicone hydrogel materials. Poster presented at: ARVO; May 2010; Fort Lauderdale, FL. 4. Campbell R, Kame G, Leach N, et al.Clinical benefits of a new multipurpose disinfecting solution in silicone hydrogel and soft contact lens users. Eye & Contact Lens 2012:38(2);93-101. | 5. Kern JR, et al. Clinical Experience with New Contact Lens Disinfecting Solution in Europe and Australia. Presented at American Academy of Optometry. October 2011. Boston, MA. | 6. Antimicrobial Properties of a Novel Contact Lens Disinfecting Solution, OPTIFREE® EverMoist®. J. R. Kern, PhD, MBA; G. Kappell, MS; H. Trinh, MLT/MT (ASCP); M. Callan, BS; L. McNamee, BS; R. Walters, BS; A. Allen, BS; C. McAnally, BS. Alcon Research Ltd., Fort Worth, TX, USA. Poster presented at the BCLA 2011