Systane® Hydration oogdruppels van Alcon geven droge ogen geen kans

Heeft u regelmatig last van branderige, rode ogen? Grote kans dat u dan te maken heeft met droge ogen. De Systane® oogdruppels van Alcon bieden u de verlichting die uw ogen nodig hebben.

Hoe ontstaan droge ogen?

Als uw ogen droog en trekkend aanvoelen, komt dat door te weinig traanvocht of door traanvocht van mindere kwaliteit. Het traanvocht beschermt als het goed werkt uw ogen tegen uitdroging. Helaas hebben zo’n drie op de tien mensen te maken met aan droge ogen gerelateerde klachten, variërend van geïrriteerde ogen, wazig zien tot oogontstekingen. Droge ogen zijn geen pretje en kunnen zelfs tot oogbeschadigingen leiden. Tracht dit te voorkomen door goed op de symptomen te letten en door Systane® oogdruppels van Alcon te gebruiken.

Verminder de klachten met Systane® oogdruppels van Alcon

Regelmatig knipperen met uw ogen kan de klachten van droge ogen verhelpen. Helaas blijkt  in de praktijk de knipperfrequentie wel eens te laag te zijn zodat het oog slecht bevochtigd wordt. Dit is vaak erger bij statische bezigheden zoals lang beeldschermgebruik. De Systane® oogdruppels van Alcon kunnen u wellicht helpen. U kunt de druppels overdag gebruiken bij vermoeide en droge ogen en u zult direct het verlichtende gevoel ervaren2. Bovendien heeft u vaak niet meer dan drie druppels per dag nodig, dus gaat het product een lange tijd mee3. Ook als u contactlenzen draagt kunt u de Systane® oogdruppels gebruiken*. terwijl u uw lenzen draagt.

Denkt u dat de Systane® oogdruppels van Alcon uw ogen verlichting kunnen bieden? Kom dan bij ons langs voor onderzoek en advies zodat u de juiste druppels gebruikt.

*Lees voor het gebruik de bijsluiter, voor sommige Systane oogdruppels geld een uitzondering

Indien klachten blijven of bij recidiverende klachten, gelieve een oogarts te raadplegen

1. Vision Needs Monitor 2018
2. U. Benelli. Systane® lubricant eye drops in the management of ocular dryness. Clinl Ophthal 2011;5:783-790. Springs C. Novel ocular lubricant containing an intelligent delivery system: details of its mechanism of action. Dev Ophthalmol. Basel, 2010, vol 45, pp 139–147
3. Duchesne B., Lheureux P. and the Systane Satisfaction, Survey Multicentric Group. Systane satisfaction survey: the results. Poster presented at OB, November 2004, Brussels, Belgium. enquête uitgevoerd bij 1122 Systane gebruikers