Systane® COMPLETE oogdruppels hydrateren droge ogen optimaal

Als u regelmatig last heeft van droge ogen weet u welke ongemakken dit kan veroorzaken.  Alcon Systane® COMPLETE oogdruppels bieden voor elk oog een mogelijke oplossing en hydrateren elk type droge ogen1/5.

Hoe herkent u droge ogen?

Irritatie, vermoeidheid en veel traanproductie zijn veelvoorkomende symptomen van droge ogen2. De symptomen van droge ogen kunnen vervelend zijn en uw dagelijkse bezigheden beïnvloeden. Steeds meer mensen hebben met deze oogaandoening te maken. Dit is onder andere te wijten aan onze digitale levensstijl. Zo draagt langdurig en intensief computerwerk bij aan droge ogen, maar ook de airconditioning kan dit veroorzaken. Vrouwen hebben meer kans op droge ogen ten gevolge van hormonale veranderingen, inclusief de menopauze3. De Systane® COMPLETE oogdruppels kunnen in dit geval de nodige verlichting bieden.1/4

Alcon Systane® COMPLETE oogdruppels: de optimale verlichting bij droge ogen

De innovatieve Systane® COMPLETE oogdruppels zijn zó ontwikkeld dat ze elk type droge ogen tegengaan1. De speciale formule hydrateert ieder oog en beschermt alle lagen van de traanfilm1. Daardoor bieden de oogdruppels langdurige verlichting en bescherming waardoor u minder last heeft van droge ogen.

Wij hebben de Systane® COMPLETE oogdruppels van Alcon in de winkel en vertellen u graag meer over de voordelen.

Elke patiënt heeft advies op maat nodig en verdere behandeling kan nodig zijn.

  1.  Gebaseerd op preklinische gegevens: Rangarajan R, Ketelson H, Preklinische evaluatie van een nieuwe hydroxypropyl-guar
  2. Begley et all. Use of the Dry Eye Questionnaire to Measure Symptoms of Ocular Irritation in Patients With Aqueous Tear Deficient Dry Eye Cornea 21(7): 664–670, 2002.
  3. TFOS DEWS II Epidemiology Report 2017
  4. Consulteer uw arts bij aanhoudende klachten.
  5. Each individual patient requires tailored medical advice and further treatment may be needed. Based on pre-clinical data: Rangarajan R, Ketelson H, Preclinical Evaluation of a New Hydroxypropyl-Guar Phospholipid

©2019 Alcon NL-SYC-1900003