DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal

Draagt u lenzen voor veraf en bent u toe aan een correctie voor lezen? Dan zijn multifocale lenzen misschien een oplossing voor u!

Daglenzen worden dagelijks vervangen en hebben geen onderhoud en vloeistof nodig.
Dat is niet alleen zeer handig, maar ook erg comfortabel, veilig en hygiënisch.
Mede doordat u geen vloeistof nodig heeft, valt de prijs van deze lenzen erg mee.
Dit lenstype is ook ideaal om af te wisselen met een bril of een ander type contactlenzen; bijvoorbeeld tijdens uw vakantie. Ook worden deze lenzen vaak incidenteel gedragen bij het sporten of uitgaan.

De DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal lenzen zijn daglenzen van Alcon.   Deze lenzen hebben een unieke bevochtigings technologie.
Hierdoor komt bij iedere knipperslag een bevochtigend component vrij met als resultaat een daglens die comfortabel en fris aanvoelt gedurende de hele dag.
Kraakhelder zicht en tegelijkertijd een aangenaam draagcomfort de gehele dag door: dat is de perfecte omschrijving van de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal lenzen.

Scherp zien op alle afstanden

Niets is vervelender dan steeds een leesbril moeten opzetten om de (kleine) lettertjes op de verpakking te lezen. Ga voor het best denkbare kijkgemak én comfort en kies voor de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal lenzen. Deze daglenzen beschikken over het unieke Precision Profile™ design. Dit betekent dat u op werkelijk iedere afstand scherp kunt zien.

Daglenzen bieden veel gebruiksgemak

Het grote voordeel van daglenzen is dat deze geen onderhoud behoeven. Nadat u de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal een dag gedragen heeft, gooit u deze gewoon weg. De volgende dag ligt er weer een fris setje lenzen klaar. Geen gedoe met vloeistoffen dus.

Wilt u meer weten over de DAILIES® AquaComfort Plus® Multifocal daglenzen van Alcon of wilt u een proefsetje lenzen proberen? Stap dan eens binnen bij Spierings Optiek in Haelen.

We geven graag meer informatie